fredag 9 augusti 2013

Kaos

Här är kaos på alla plan. Vet inte var jag skall börja. Grejer kvar från gardinsömnaden ( längesen), tvätt högt och lågt. Disk, obäddade sängar, ogräs, skräp ja allt man kan tänka sig och alla dessa björkfrön.
Måste bara sätta igång men är så seg.
Vad har ni för trick?

4 kommentarer:

 1. Undrar om det finns några bra trick att få igång sig när man känner sig så seg:) Fast ibland kan en ny kudde eller en ny duk kan få mig att "vända upp o ner på hela huset" fast bara ibland:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Jag har samma känsla då och då. Mitt knep som fungerar för mig är att ställa klockan på ifånen, låt säga 1 timme för undanplockning, och jag slutar inte förrän den ringer. Hinner jag blir färdig med mitt mål, får jag lov att läsa en stund i min bok t.ex. eller något annat. Sedan tar jag 1 timme kanske och fixa tvätten och så något roligt igen. Jag hinner med mycket mer på detta viset, men det är jag som det fungerar på, men testa!
  Du vet, det här kända, man börjar fixa på bordet, och där ligger ju en sak som ska till badrummet och när man kommer dit, ser man ju att man har något där som ska till tvätten och så börjar man på det och det blir ingen reda och fast man gjort mycket så syns det inte. Men koncentrerar jag mig under den timmen så blir det gjort. Sen är det upp till Dig hur många Du vill lägga på helgen. Lycka till kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra ide. Jag kör den idag. Fast halvtimmar.
   Roligt med något nytt sätt. På med musik och kör.....

   Radera
 3. När det är mycket att göra brukar jag skriva en lista på allt, stort som smått står med. Så kan jag kryssa av mycket :)

  (Har skrivit ett blogginlägg om detta: http://bergiusjennie.blogspot.se/2013/07/ett-rad-som-kan-vara-bra-for-de-flesta.html)

  Hoppas att det kan hjälpa :)

  SvaraRadera