fredag 5 juli 2013

Gardin bekymmer!

Jag har tagit ner gardinerna för tvätt, och nu kan jag inte hänga upp dem igen. Det går inte, jag kan inte täppa för sommar-tavlan utanför, hur fula fönstren än är. Gardinlöst i sommar alltså.
Jidrans vad här blåser. Klarblå himmel, men styv kuling.
Har förresten varit hos frissan. Hon lät lockarna vara, så nu är jag Joe Templest, eller Tommy Nilsson i kvinnlig tappning. Nej nu spelar vi lite 80 tal. Yeeah!

4 kommentarer:

 1. Hej vännen! Jag håller med! I mitt vardagsrum har jag hängt en trollhasselkvist, i vardera fönstret, istället för gardin! Imorgon åker vi Vättern runt eller på ena sidan. Har bara lördag och söndag på oss. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevligt, undra just vilken sida det blir. Jag skulle gärna vilja se hur det ser ut där. Visingsö är också intressant.
   Ha det så bra

   Radera
  2. Nu blev jag tveksam. Ligger Visingsö i Vänern??

   Radera
 2. Hej Othilia! Visingsö ligger i Vättern. Det blev Grännasidan! Vi stannade där! Helt underbart! Bara vara, vandra längs sjön, plocka lite drivved för att ha projekt i vinter; tänkte jag. (haha, Othilia, Du skulle sett hur många projektindikatorer jag har här hemma) Men loppisfyndade gjorde vi! Jag har helnöjd med första veckan!

  SvaraRadera